Modna kuca Martini Vesto zeli vam Srecne novogdisnje i Bozicne praznike!

Modna kuća Martini Vesto je odlučila da proizvede sve svoje košulje sa Eco Friendly materijalima, u saradnji sa Permess-om, nakon njihovog uvođenja 100% formaldehida bez pamuka proizvode za medjupodstave. Modna kuća sa sopstvenim proizvodnim pogonima u Leskovcu i velikom broju svojih prodavnica u Srbiji i okolnim zemljama veoma se raduje što radi sa ovim novim Read more ..

Poslednje večeri Black’n’Easy Fashion Week-a beogradsku modnu publiku je još jednom oduševila kolekcija modne kuće Martini Vesto, i tri različite kolekcije, koje je kreirao Boško Jakovljević. Martini Vesto by Boško je naziv prve kolekcije. Kraj sedamdesetih i osamdesete godine, odakle Boško Jakovljević crpi inspiraciju, godine su u kojima je i muzička i vizuelna umetnost doživela Read more ..

Poštovani, obeveštavamo Vas da će modna kuca Martini Vesto 23. oktobra 2015. ucestvovati na Fashion Week-u u Atini.

KRAGUJEVAC, Šumadija sajam – Jedanaesti put, na sceni Šumadija sajma pod pokroviteljstvom grada Kragujevca, u okviru programa obeležavanja 6. maja, maturanti srednjih škola predstavili su se publici multimedijalnim modnim performansom, a od 24 kandidata izabrani su kraljica i kralj mature. Maturanti su nosili odela “Martini Vesto“.

Povodom otvaranja radnje u Novom Sadu, Trzni Centar BIG, Martini Vesto daje 10% popusta na sve artikle. Akcija vazi od 6.5.2015. do 16.5.2015. Popust vazi samo u Trznom Centru BIG.

Boško Jakovljević se sa brendom Martini Vesto predstavio trima Ready to wear kolekcijama za leto 2015. Kolekcija pod nazivom “Believe in BiLive” inspirisana je idejom o tabletici koja muškarcu daje dnevnu dozu sigurnosti. Na isti način i odevni predmeti iz ove kolekcije treba muškarcu da daju sigurnost i osećaj zadovoljstva sobom. Muškarac u njima intrigira Read more ..

Pogledajte kako je bilo na otvaranju nove radnje u Beogradu, Kneza Mihaila 26. http://martinivesto.rs/wp-content/uploads/2015/04/Martini-Vesto_60sek_lower-field-Uros-edition-.mp4

Svetska izložba EXPO 2015 u Milanu (1. maj – 31. oktobar 2015.) je najveća manifestacija tog tipa, a nastup Srbije na ovoj svetskoj izložbi izuzetna prilika za građenje međunarodnog imidža i promociju privrednih, turističkih i kulturnih potencijala naše zemlje. Ove godine Martini Vesto dobija priliku da postane partner i sponzor nastupa Serbia EXPO 2015 Milano Read more ..

2