38. Black’n’Easy Fashion Week

38. Black’n’Easy Fashion Week

Poslednje večeri Black’n’Easy Fashion Week-a beogradsku modnu publiku je još jednom oduševila kolekcija modne kuće Martini Vesto, i tri različite kolekcije, koje je kreirao Boško Jakovljević.

Martini Vesto by Boško je naziv prve kolekcije. Kraj sedamdesetih i osamdesete godine, odakle Boško Jakovljević crpi inspiraciju, godine su u kojima je i muzička i vizuelna umetnost doživela svoj vrhunac.
Polazeći od ideje da moda nije puka industrija, već i zabava i vizuelno otelotvorenje ljudske unutrašnjosti, iz nove kolekcije izdvajamo papirni deo koji upravo apostrofira da je igra put ka saznaju i mudrosti. Kao i u ranijim kolekcijam Boško ističe veliki uticaj, pre svega evropskih, ikona stila – David Bowie, Annie Lenox, Rod Stewart, Boy George, Mick Jagger, Nena, Nina Hagen, Robbie Wiliams, Spandau Ballet, Kajagoogoo, Duran Duran…
Kao i svaki put do sada, odevni komadi iz kolekcije Martini Vesto Classic su izrađeni od najkvalitetnijih italijanskih materijala, modernog dizajna.Martini Vesto Black linija koketira sa uličnom modom koja pomera granice uvek drugačijim i inovativnim modelima.

Filled Under : Некатегоризовано